Wie ben ik ?

Ik ben Dex van den Broek. Geboren in Deurne op 17 augustus 2010.
Mijn papa heet René en mijn mama Karin. Met zijn drietjes wonen we in Deurne.
Mijn grootste hobby is motorcrossen.
Vanaf mijn geboorte had ik al interesse in alles wat veel herrie maakte, en hard vooruit ging. Zo zat ik als baby bij mama voor op de grasmaaier, rende ik zelf al voor mijn 1 jaar als een snelle wind in het rond, fietste ik toen ik 2 jaar was, en rijd ik met papa op een echte loader. 
Toen ik drie jaar was, kreeg ik van papa een Suzuki quad.
Lekker rondscheuren op ons terrein en in de wei. Kijk maar hieronder op dit filmpje, daar heb ik papa in het stof gereden, ha ha ........

stoer filmpje  

Toen ik een half jaar op de quad had gereden, wilde ik natuurlijk heel graag op twee wielen rijden. Dat heb ik geleerd op een Yamaha PW50. Dat ging heel snel heel goed, ik kon natuurlijk iedere dag thuis oefenen op mijn eigen minibaantje dat papa met de loader voor mij gemaakt had. Via motorclub MC De Bosrakkers in Deurne heb ik in juli 2015 mijn motorcross certificaat gehaald en mijn KNMV licentie aangevraagd, en nu mag ik voortaan officieel op een circuit rijden. 

Voor mijn 5e verjaardag heb ik een eerste KTM gekregen, een mini SX, want ik kon nog niet met mijn voeten aan de grond komen bij een standaard KTM 50cc. Dus ik moet nog heel veel boterhammen eten en veel oefenen !!! 

Jeffrey Herlings is mijn allergrootste idool. Die vind ik zo goed en stoer, en ik hoop dat ik later net zon goede crosser wordt als Jeffrey.  Mijn eerste KTM !
Grasmaaien met mijn mama
Helemaal wild van de grasmaaier
Met mijn papa op de loader
Loader rijden en papa helpt :-)overzicht:

Wie ben ik ?
Fotos MX GP helden
Fotos Dex in actie
Videos
Links